Jobba

 Då var de dags att börja jobba igen efter fyra dagars ledighet. De var väl tur att jag var ledig eftersom jag har kännt mej lite dassig, bra att klara av de på de lediga dagarna, även om man kanske skulle ha kunnat gjort nåt annat än att ligga halvdäckad. Men som systemet är så förlorar man ju en del pengar på att sjukanmäla sej.
Inte klokt egentligen, de känns som att man blir straffad bara för att man blir sjuk. Tänker på dom som har allvarlig sjukdomar och inte kan jobba. En del blir utstraffade av försäkringskassn. Dom kanske skulle ta och titta över sina rutiner, och allt annat som har förekommit under årens gång. Blåsta har dom ju blivit mer än en gång, och nu får kanske oskyldiga betala för det. För hur kan man inte veta att en man som har ett jobb på en offentlig instution ändå lyfte pengar 5o% från f-kassan. De är väl i alla fall slarv, jag menar i vissa fall är dom ju som hökar.Nu åkte han ju dit, men inte för att f-kassn uptäckte det utan de var en annan person som anmälde det.
Man får vara glad så länge man håller sej på benen och inte behöver vare sej läkare eller f- kassan. Men de kan vända fort..Ha de gott / Solan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0