Inget särskilt

Nu har besvikelsen över stugan lagt sej.Kanske var lika bra när jag tänker efter, tydligen så var de inte bara tomten som skulle fixas till.Även själva stugan, och de hade ju kunnat bli en kostsam historia, för taket sviktade lite och ett nytt tak är ju inte de lättaste. Så man får väl titta vidare.
Askmolnet har visst mattats av o allt börjar bli sej likt igen. Skriverierna angående det stor askmolnet kom lite i skymundan, när de uppdagades att vår blivande prinsessgemål Jonas hade varit o doppat i någon norsk gryta.
Tänk va lite som behövs för att de stora farorna ska bli mindre skrämmande, likadant var de med svininfluensan. Metervis med skriverier,,,,,men så kom de till kännedom att Tiger också hade varit i andra grytor o rört om än den han skulle, och vips så var svinet inte så intressant o farligt längre.
Så nu går en stor del av sveriges befolkning omkring med ett vaccin som ingen vet vad de gör med kroppen i längden. För att återgå till dessa damer som är så kvicka att springa till media o tala om att de har haft sex med diverse olika gifta kändisar,för de är ju aldrig nån som går ut med att dom haft sex med en singelkändis. Men de är klart de betalar ju sej inte så mycket. Min personliga åsikt om dessa kvinnor är att dom är inte ett dugg bättre än de som säljer sej för att överleva. Tvärtom dessa kvinnor står långt ner på listan. Media är ju inte ett dugg bättre som hakar på o betalar en massa pengar till dom, kanske skulle dom bara få stå dom med horstämpeln utan att få ett öre. Och till dessa bedragna kvinnor säger jag bara  DUMPA skithögen,tro inte att de blir bättre. Att skylla på sex missbruk o klassa de som en sjukdom är inget annat än skitsnack. Säger som jag sagt förrut missbruk är ett beteende som man valt själv o som går att bli fri från, men de gäller att man vill bli fri. Sen skiter jag i alla dessa psyologer och andra beteende vetare som absolut säger att de är en sjukdom, okej men en sjukdom som man själv kan påverka, de kan man inte göra med t.e.x. cancer , ms osv..Åh så skönt de var att få spy ur sej lite galla. Ha de bra / Solan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0