Sjukt

Läste i AB att en kvinna i 35 årsåldern besöker en av de mest avskyvärda män i Sverige nämligen Anders Eklund.
Hur i helvete är man funtad om man har empati för den sortens män. Hon tycker att han såg ensam och utlämnad ut.
Tacka fan att känner sej ensam, de ska han göra, för de finns inte straff nog för vad han har gjort. Och vad säger kriminalvårdsstyrelsen, jo att alla ska ju ut härifrån nån gång. tyvärr så är de ju så här i Sverige, vi är ju så humana i vissa fall. Förstår att lilla Englas mamma måste känna förtvivlan, när hon får läsa att den där dåren kallar kvinnan för flickvän.
Vad är de för sorts människa som tar kontakt med honom. Läste att hon själv hade en dotter i Englas ålder, och att hon var sjuksköterska. Vet ej om man vågar bli sjuk, när sådana människor jobbar i vården. Får väl hoppas hon tar sitt förnuft till fånga och avslutar de hon har påbörjat. Kan väl ifrågasättas om hon själv är lämplig som mamma, för indirekt utsätter hon ju sitt eget barn i fara. Men de finns ju kvinnor som dras till farliga män, sen är de ju lite skillnad på farlighetsgrad.
Den här dåren o den där hagamannen tillhör ju bottenskrapet  plus många fler med dem.. Ryck upp er ni kvinnor som letar efter att hitta en man att omvända. Konsaterar bara att en del människor är födda onda o de spelar ingen roll om ni kommer där som en Flores Nightengale, dem förblir onda och ni blir så utnyttjade. De finns andra sätt och andra människor ni kan hjälpa om har så starkt behov att spela gud. Vi ses / Solan

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra rutet farmor!!

2009-07-16 @ 23:39:00
URL: http://tantmalla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0