Ledig

Ja då var man ledig några dagar, men att  åka till stranden verkar inte vara aktuellt om man tittar ut genom fönstret.
Hade i tankarna att ta tältet o dra iväg nån natt, de kan ju vara mysigt. d.v.s om vädret hade varit som förra veckan.
Kommer ihåg några regniga tältsemestrar, när ungarna var små. Gud va blött de kunde vara, men de hade sin tjusning.
Jag kan inte komma ihåg att ungarna klagade fast allting var genom blött, Dem tyckte de var mysigt i alla fall.
Vi tillbringade några somrar på Öland, på Löttorp, de var ju en camping som bröderna Samuelsson drev,de kanske dem fortfarande gör. Visserligen var de en camping med kristet budskap, men alla var ju välkomna. Så på kvällarna var de musik i de stora bönetältet. De var ett riktigt drag. inne i de stora tältet fanns ett rum där den som var riktigt kristen kunde gå in o be. Vi åkte två familjer, o karlarna drack grogg o de gjorde jag också, så ibland blev man lite rund under fötterna.
En kväll när vi var i stora tältet så lurade vi iväg Bernt, som den andra mannen hette, in bönerummet och sa att dem serverar kaffe där, kan du hämta till oss. Han knallade iväg på lite ostadiga ben o skulle hämta kaffe,, men han kom ut lika fort igen o sa med andan i halsen, de står ju en massa människor på knä därinne o ber.Så nåt kaffe fick vi inte.
Många roliga saker hände där, o de roliga är att ungarna kommer ihåg de  o brukar prata om de. Så allt behöver inte vara så märkvärdigt på semestern, är de fint väder ta tältet o dra iväg. De ger en frihetskänsla.
   
 Ha de gott tills vi ses igen / Solan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0